December 11, 2010

Because he is Mat-Ju-San!

Assalamualaikum W.B.T rakan-rakan sekalian.

     Untuk pengetahuan korang, aku sebenarnya xpernah ber-blogging pun sblom ni sebab blogger kan mesti kena update hari-hari dan otak mesti kena sarat dengan idea bernas + aku PEMALAS! Haha. Actually, (wah! tetiba ckp omputih), member-member aku yang suh aku bercerita melalui blog. Aku xbnyk citer pon. Tapi apa yang aku leh citer sumer kebanyakan berdasarkan aku punya pengalaman dan nak bagi korg taw, aku memang xsuka orang yang...

H.I.P.O.K.R.I.T

     Orang hipokrit ni dia sgt suka citer bnd dia yang xpenah alami. Bagi aku, habit yang mcm ni patut  xada. Boleh memecahbelahkan masyarakat woo! Sblom aku mengakhiri perbahasan ini (skemanya ayat! puff!), nak bagitaw ckit la pasal aku ni ye...

Panggilan : Ju, Mat Ju, San
Lahir pada : 15 December 1989 (siapkan lah hadiah ckit utk aku..dah lama xmerasa ni)

     Haaa. Itu jer la. Haha. Nak taw details. Call me. Jika aku ter-post benda-benda yang buat korang xsedap hati, badan, telinga, muka, ketuat, maap bebnyk la yer! Aku hanya insan biasa. Jangan salahkan ibu mengandung.
     
     Sblom aku mengundur, aku nak bagi korg dengar OST Hantu Kak Limah ni. Aku mmg sgt mmg giler suka sama itu Awie...Eh! Jangan pikir bukan-bukan ye. Bukan tuannya. Tapi suaranya yang serak-serak basah! Teringin nak ada suara macam dia.  ;)


video

Dan ingatlah. 'Because he is Mat-Ju-San'. Till then. Assalamualaikum. ;)

2 comments:

  1. ju,wat style supo yaya ko gapo?because she is safiyya..neway,keep it up..xupdate hari2 pun xpo

    ReplyDelete
  2. haha. ni first entry je la. tgk la tajuk atah tu. Destinasi Terakhir. huhu. neway thanks sbb follow up. hik3! ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...